Aankoop Quad & Elektrische Fietsen

Vakantievilla Mas du Temple (Frankrijk, Languedoc-Roussillon) wenst het activiteitenaanbod uit te breiden, en plant daarom de aankoop van een quad en een aantal elektrische fietsen.
Onsuccesvol
Deze campagne heeft haar financieringsdoel 2 jaar geleden niet gehaald
0% Gefinancierd
  • € 0,00 Gedoneerd
  • € 11.000,00 Doelbedrag
  • 0 Donateurs
Tijd over om te doneren

Over de Campagne

Vakantievilla Mas du Temple (Frankrijk, Languedoc-Roussillon) is een luxueuze nieuwbouwvilla met zwembad die je kunt huren voor zowel korte als lange verblijven. Vlakbij tot de verbeelding sprekende steden als Avignon en Nîmes bevindt zich Garrigues Sainte Eulalie, een pittoresk Frans dorp op 9 km van Uzès in het midden van departement Gard in de Languedoc-Roussillon. Uzès is een knap middeleeuws stadje met Romeinse roots dat verankerd is in de rijke geschiedenis van de streek. Mas du Temple is een prachtige vakantievilla voor 8 personen met een mediterrane tuin. Nieuwbouw met respect voor authenticiteit en voorzien van het grootste comfort. Een stijlvol ingericht interieur, airco in het volledige huis, 4 slaapkamers en 3 badkamers, een verwarmd overloopzwembad, een inpandige garage, enzovoort.

De vele activiteiten in de buurt, de prachtige wijnstreek en de pittoreske dorpjes in de buurt, zorgen ervoor dat Mas du Temple een ideale vakantiebestemming is voor zowel koppeltjes als families en groepen.

Gratis gebruik van de splinternieuwe heren- en damesfiets, de tandem, de tiener moutainbike, kinderfietsje met zijwieltjes. Een kinderstoeltje voor montage op één van de fietsen is eveneens beschikbaar. Je vindt ook een trike en een éénwieler in de garage.

Ontdek Mas du Temple op Bij Landgenoten

Het Fundraising Project

Hilde Verduyn – eigenaar van Mas du Temple – wenst het activiteitenaanbod uit te breiden, en plant daarom de aankoop van een quad en een aantal elektrische fietsen.

Extra Beloning

Wie bijdraagt aan de campagne én later ook een verblijf boekt in Mas du Temple, ontvangt een heerlijk wijnpakket bij reservatie.

Draag je Steentje Bij

Draag je steentje bij aan de droom van Hilde. Doneren kan ook anoniem. Wil je een profielfoto aan je donatie toevoegen, vergeet dan niet jezelf eerst te registreren. Wie minstens € 250 doneert, krijgt van ons speciale aandacht – tenzij je uiteraard liever anoniem blijft.

Spread the Word

Deze droom van Hilde kan slechts slagen als er voldoende ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Verspreid dit initiatief daarom zoveel mogelijk op sociale media en via mail.

Reacties

LAAT JE MAILADRES ACHTER
EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE PROJECTEN