Koop een Steen van Rincón del Mundo

Silvie & Lars huurkopen nu B&B Rincón del Mundo maar in 2017 moeten ze € 50.000 cash hebben voor de aankoop van het huis. In Spanje kan je namelijk niet voor de volle 100% lenen.
Onsuccesvol
Deze campagne heeft haar financieringsdoel 2 jaar geleden niet gehaald
0% Gefinancierd
  • € 105,00 Gedoneerd
  • € 50.000,00 Doelbedrag
  • 2 Donateurs
Tijd over om te doneren

Over de Campagne

B&B Rincón del Mundo (Spanje, Andalusië) ligt in de provincie Malaga, te midden een heerlijk stukje paradijs, de Zonnevallei, ook wel eens ‘de moestuin van Andalusië’ genoemd. Wegens de grote hoeveelheid zonne-uren groeien hier namelijk een heel jaar lang tropische fruitsoorten. Onderweg naar Rincón del Mundo doorkruis je het binnenland met plantages van appelsienen, citrusvruchten, granaatappels, meloenen, avocado’s, alsook de wijn- en olijfgaarden, tarwevelden en amandelbomen. Met andere woorden, Rincón del Mundo is de gedroomde locatie voor een heerlijk Andalusische verblijf. De hoofdplaats van de Zonnevalei, of Valle del Guedalhorce, is Alora. Een idyllisch en typisch wit Andalusisch dorp, genesteld tussen drie grote rotsen en bekroond door de ruïnes van het Moorse kasteel. Of zoals men hier zegt een echte “pueblo blanco”. Van hieruit geniet je van schitterende vergezichten over de natuurgebieden en dorpen rondom. En dit alles op een 35 tal minuten van de hoofdstad Málaga/luchthaven en de stranden van de Costa del Sol.

Rincón del Mundo biedt de gasten 3 gastenkamers met zwembad en alle faciliteiten of ingrediënten die nodig zijn om een heerlijke vakantie te beleven! Er worden typische producten geserveerd met een wereldse invloed. Door een jaren ervaring in de reissector krijg je de juiste tips, dankzij de grote lokale kennis en lokale vrienden van de eigenaars.

Rustige omgeving op het platteland, schitterende vergezichten over de vallei en de bergen, maar toch zeer belangrijk NIET AFGELEGEN! Op een 600-tal meter is er al het eerste restaurant terug te vinden. Rincón del Mundo ligt op amper 1 km van het dorp met supermarkt, tapasbars en lokale gelegenheden. Zeer centrale ligging, in de Gouden Driehoek van Andalusië. Malaga-Granada/Cordoba-Sevilla.

Alora en zijn omgeving is vooral gekend voor zijn prachtige wandelingen, zoals de beroemde Camino del Rey. Kom en ontdek het zelf! Gebruik al uw zintuigen PROEF! RUIK! KIJK! VOEL! HOOR! GENIET!

Ontdek B&B Rincón del Mundo op Bij Landgenoten

Het Fundraising Project

Voor een groot deel maakten het jonge koppel Silvie en Lars hun dromen al waar. Met veel doorzettingsvermogen en steun van elkaar en vrienden, trokken ze naar Malaga om hun eigen B&B te openen. Dit ging niet zonder slag of stoot.

Hun weg naar hun droom verliep niet altijd even gemakkelijk. Ze begonnen 7 jaar geleden met een idee, een eigen plek om mensen te verwennen onder de zon. Zonder kapitaal, enkel een droom, en een plan. Het plan toen als jonge twintigers: “Enkele jaren als reisleiding werken, zo de wereld ontdekken en een plek zoeken en ondertussen heeeeeeel erg veel sparen.” Want ze wisten toen al dat een huis kopen in Spanje niet zo gemakkelijk is zonder kapitaal. De meeste B&B eigenaren zijn al wat ouder en hebben reeds kapitaal van hun eigen huis, zaak of levensweg. Silvie en Lars zijn een jong gezin en startten geheel met het kleine spaarpotje dat ze hadden gespaard tijdens de 7 jaar als reisleiding. Het zijn doorzetters en ze geven niet snel op, soms doen ze wel 3 jobs tesamen om hun droom te kunnen behouden. Ondertussen zijn ze ook met 3: sinds 2016 is hun zoon Milas mee in de droom gekomen.

Zo gepland, zo volgehouden. Soms zijn de plannen veranderd, maar B&B Rincón del Mundo is een feit! En de zaken gaan de goede richting uit. Door creatief om te gaan met de plannen, en steeds nieuwe inzichten te zoeken, zijn Silvie en Lars gekomen waar ze nu zijn. Ze huurkopen de woning waarin ze de B&B uitbaten en waar Milas mee kan genieten van dit avontuur. In 2017 moeten ze de woning kopen, want in Spanje kan men niet 100% lenen, maximum 70% van het bedrag. Ze moeten zelf dus 80.000 euro cash ophoesten. Ze spaarden zelf al een groot deel, maar jullie kunnen door jullie donatie een steentje bijdragen.

Extra Beloning

Wie bijdraagt aan de campagne, wordt symbolische eigenaar van een steen van Rincón del Mundo. Maar er is ook een extra beloningssysteem.

Wie € 100 bijdraagt, ontvangt een fles cava en een souvenir.

Wie € 250 bijdraagt, ontvangt een catamarantocht voor 2 personen bij een verblijf in Rincón del Mundo.

Wie € 500 bijdraagt, ontvangt een korting van 5% op een verblijf van 7 nachten.

Uiteraard kun je ook een ander bedrag schenken.

Draag je Steentje Bij

Draag je steentje bij aan de droom van Silvie & Lars. Doneren kan ook anoniem. Wil je een profielfoto aan je donatie toevoegen, vergeet dan niet jezelf eerst te registreren. Wie minstens € 250 doneert, krijgt van ‘Bij Landgenoten’ speciale aandacht – tenzij je uiteraard liever anoniem blijft.

Spread the Word

Deze droom van Silvie & Lars kan slechts slagen als er voldoende ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Verspreid dit initiatief daarom zoveel mogelijk op sociale media en via mail.

Reacties

LAAT JE MAILADRES ACHTER
EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE PROJECTEN