Steun Honden in Nood

Casa Nido Calido steunt al vier jaar het plaatselijk opvangcentrum voor honden in nood. Via een fundraising campagne hopen Ingrid en Alex nog meer financiële middelen in te zamelen voor Barkinside.
Onsuccesvol
Deze campagne heeft haar financieringsdoel 2 jaar geleden niet gehaald
4% Gefinancierd
  • € 100,00 Gedoneerd
  • € 2.500,00 Doelbedrag
  • 2 Donateurs
Tijd over om te doneren

Over de Campagne

Casa Nido Calido

Casa Nido Calido (Spanje, Alicante)– winnaars van ‘Met Vier in Bed’ Spanje in 2012 – is rustig gelegen aan de voet van het meer van Crevillente.

Verlang je naar een ontspannende vakantie …
Wil je wegdromen aan het zwembad met een glaasje cava …
Ben je eerder sportief & avontuurlijk aangelegd …
Hou je van de natuur en heb je zin in een stevige wandeling …
Casa Nido Calido heeft heel wat te bieden !

De B&B beschikt over 6 kamers waarvan 1 grote familiekamer voor maximum 6 personen. Elke kamer beschikt over eigen sanitair, airco, kluis & TV met DVD.

‘s Avonds kan je genieten van een 4-gangendiner gemaakt van plaatselijke en zuiderse ingrediënten. Ook ’s middags kan je een kleine hap verkrijgen.

Casa Nido Calido bevindt zich op 25 minuten van de luchthaven van Alicante.

Een lang weekend genieten of een week vakantie … kom hier proeven hoe genieten smaakt !

Ontdek Casa Nido Calido op Bij Landgenoten

Barkinside

Barkinside geeft verwaarloosde honden een nieuwe kans.

Jacqueline Peter Roberts en haar man Roy hebben een roeping …honden redden! Deze passie is van kinds af gegroeid … slechts 10 jaar oud en al een hart voor dieren in nood. Na een bezoek aan een asiel, kwam Jacqueline thuis met 5 honden en dit was het begin van een levenslange betrokkenheid met het welzijn van dieren. Later verhuisde ze naar Spanje waar ze zich inzette bij een plaatselijke organisatie voor de opvang van verloren & verwaarloosde honden.

Vandaag heeft zij samen met haar man een eigen opvangtehuis in La Romana (Alicante) met meer dan 30 honden. Elke hond heeft zijn eigen verhaal … verwaarloosd achtergelaten in het veld, aan een boom, uitgehongerd, mishandeld, ziek of gered uit een dodencentrum, honden gebruikt om te fokken in hele slechte omstandigheden. Waar mogelijk zullen ze te hulp snellen om de dieren uit hun benarde situatie te halen.

De honden worden verzorgd, gesocialiseerd en krijgen de nodige aandacht en liefde waar ze nood aan hebben. Als de honden eenmaal mentaal en fysiek in orde zijn wordt voor hen een nieuwe thuis gezocht … dit kan zowel in Spanje, Nederland, België of in een ander land zijn. Na controle van het nieuwe gezin en als de hond er klaar voor is, is de adoptie rond en kan hij naar zijn gouden mandje vertrekken om uiteindelijk te genieten van het leven dat hij verdient.

Voeding – Medicatie – Opvang – Verzorging – Paspoorten – Dierenartskosten – Inentingen – Sterilisatie – Castraties – Operaties – … en nog zoveel meer.

Deze dagelijkse behoeften voor het welzijn van de honden kosten heel wat geld en aangezien het over een privé-initiatief gaat, kunnen zij op geen enkele overheidssteun rekenen. Dankzij giften, hulp van vrijwilligers, de organisatie van verschillende activiteiten, wandelingen, tombola’s, … komt er wat geld in het laatje dat integraal naar de hulp voor deze dieren gaat.

Barkinside beschikt momenteel niet over een website. Zij hebben heden noch de middelen, noch de tijd om er één te maken. Wel kan iedereen hun dagelijkse werking volgen via hun Facebook Pagina.

Casa Nido Calido & Barkinside

Casa Nido Calido draagt al 4 jaar haar steentje bij. Dankzij een persoonlijke donatie, de giften van gasten, de verkoop van zelfgemaakte amigurumi haakwerkjes, de verkoop van huisgemaakte confituur, … helpen Ingrid & Alex deze organisatie.

Aankoop van voeding voor de honden, geld om de dierenartsrekeningen te betalen, aankoop van bouwmaterialen voor de bouw van stevige hondenkennels, zijn maar een paar punten waar ze hebben kunnen helpen.

Natuurlijk is er meer nodig, vandaar de lancering van de Fundraising. Enkel dankzij deze giften en de hulp van vrijwilligers kunnen Jacqueline & Roy dit prachtige werk verderzetten.

Natuurlijk blijft Casa Nido Calido zich in Spanje verder inzetten voor dit goede doel. Maar ook jullie kunnen dankzij deze Fundraising het verschil maken!

Het Fundraising Project

Dankzij jullie giften kunnen wij ervoor zorgen dat Jacqueline & Roy de droom van vele honden kunnen waarmaken.

Alle giften gaan integraal naar dit goede doel en zullen gebruikt worden voor de aankoop van medicatie, voeding en ander middelen. Er blijft onderweg NIETS  “Hangen” bij Casa Nido Calido aan zogenaamde “werkingskosten” of dergelijke, al het ingezamelde geld gaat naar de verzorging van de honden!

DRAAG OOK JIJ JE STEENTJE BIJ aan onze droom, of eerder aan de droom van de vele verwaarloosde honden die opgevangen worden door Jacqueline en Roy en die recht hebben op de nodige verzorging, liefde maar vooral een gouden mandje?

In naam van Jacqueline, Roy en de honden danken Ingrid en Alex alvast iedereen die dankzij jullie hulp van deze Fundraising een succes maakt!

 

Draag je Steentje Bij

Draag je steentje bij aan de droom van Ingrid en Alex en Jacqueline & Roy. Doneren kan ook anoniem. Wil je een profielfoto aan je donatie toevoegen, vergeet dan niet jezelf eerst te registreren. Wie minstens € 250 doneert, krijgt van ons speciale aandacht – tenzij je uiteraard liever anoniem blijft. Het te doneren bedrag is volledig vrij. Vul rechtsboven op deze pagina (bij ‘Voer donatiebedrag in’) het bedrag in dat je wenst te doneren.

Spread the Word

Deze droom van Ingrid en Alex en Jacqueline & Roy kan slechts slagen als er voldoende ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Verspreid dit initiatief daarom zoveel mogelijk op sociale media en via mail.

Reacties

LAAT JE MAILADRES ACHTER
EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE PROJECTEN