Vernieuwing Olijfgaard B&B Amoliv

Vernieuwing van de olijfgaard bij B&B Amoliv (Italië) teneinde de productiecapaciteit van de eigen olijfolie te verhogen. Dankzij de eigen olijfgaarden produceert B&B Amoliv zelf hoogkwalitatieve olijfolie extra vierge.
Onsuccesvol
Deze campagne heeft haar financieringsdoel 2 jaar geleden niet gehaald
0% Gefinancierd
  • € 0,00 Gedoneerd
  • € 7.500,00 Doelbedrag
  • 0 Donateurs
Tijd over om te doneren

Over de Campagne

zwembadAmolivB&B Amoliv (Italië, Toscane) is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van het echte Toscane. Agriturismo Amoliv is een B&B met een familiale sfeer. Eens écht tot rust komen, verborgen dorpjes ontdekken, volop genieten van wereldse kunstschatten en van fraaie uitzichten, smullen van pizza met een rood wijntje, shoppen Italian Style, degusteren van Chianti Classico bij een wijnboer, de Toscaanse olijfolie leren kennen, lange wandelingen maken, … het kan allemaal tijdens je verblijf in B&B Amoliv.

B&B Amoliv is een typische boerderij, volledig vernieuwd in 2006, gelegen op de rand van het Natuurpark van Cavriglia en omgeven door 4 ha grond met bossen en olijfbomen. De B&B telt 6 kamers. Op amper 300 meter bevindt zich een appartement voor 4 tot 6 personen.

Gelegen op slechts 45 km van Arezzo, Siena en Firenze, op een boogscheut van de vele andere parels van Toscane zoals San Gimignano, Volterra, Lucca, Pisa, Pienza, Cortona, Montepulciano, Montalcino, etc. Het UNESCO Werelderfgoed ligt letterlijk aan je voeten bij B&B Amoliv.

Ontdek B&B Amoliv op Bij Landgenoten

Het Fundraising Project

Dankzij de eigen olijfgaarden produceert B&B Amoliv zelf hoogkwalitatieve olijfolie extra vierge. Deze wordt met passie en kunde ter plaatse geproduceerd.

Het ‘vloeibare goud’ van Amoliv is de laatste jaren razend populair geworden. Om de productie van de eigen olijfolie in de toekomst te blijven garanderen én om de productiecapaciteit te verhogen, plant Erika – de gedreven en immer enthousiaste eigenaar van Amoliv – grote onderhoudswerkzaamheden.

De Beloning

Wie bijdraagt aan de campagne, wordt in bepaalde gevallen beloond. Hiernaast staan enkele voorgestelde bedragen, met de bijhorende beloningen. Daarnaast is het mogelijk een aangepast bedrag te storten.

Draag je Steentje Bij

Draag je steentje bij aan de droom van Erika. Doneren kan ook anoniem. Wil je een profielfoto aan je donatie toevoegen, vergeet dan niet jezelf eerst te registreren. Wie minstens € 250 doneert, krijgt van ons speciale aandacht – tenzij je uiteraard liever anoniem blijft.

Spread the Word

Deze droom van Erika kan slechts slagen als er voldoende ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Verspreid dit initiatief daarom zoveel mogelijk op sociale media en via mail.

Reacties

LAAT JE MAILADRES ACHTER
EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE PROJECTEN